Els menors han d’estar sota la VIGILÀNCIA I RESPONSABILITAT D’UN ADULT i en cap cas es poden deixar sols. El COCOkids és un parc d’oci infantil, no és una llar d’infants.

Alçada màxima dels infants:  1,50 m.

Per raons d’higiene és imprescindible l’ús de MITJONS.

És aconsellable que es guardin tots els OBJECTES DE VALOR (rellotges, joies, etc.) que es puguin perdre o malmetre. El parc NO ES FA RESPONSABLE del objectes perduts o malmesos.

Els infants NO PODEN PORTAR RES PENJAT ni lligat al coll.

Els adults responsables del menors HAN D’EXPLICAR ALS SEUS INFANTS LES SEGÜENTS NORMES d’ús, per tal que puguin gaudir plenament de tot el temps de joc sense cap perill per a ells mateixos ni per a la resta d’infants:

No està permès MENJAR, BEURE NI MASTEGAR XICLETS dins de les àrees de joc.

No està permès treure les BOLES de l’interior de les piscines ni llençar-les violentament contra d’altres infants.

No està permès ENFILAR-SE a les xarxes ni sacsejar-les.

No està permès baixar pel TOBOGANS de cap per avall ni pujar pel sentit contrari de les seves pendents.

ELS MONITORS VIGILEN els infants mentre juguen i vetllen pel seu bon comportament i pel bon ús de les instal.lacions.

A l’àrea de joc per a menors D’1 A 4 ANYS, L’ADULT RESPONSABLE DE L’INFANT HI POT ACCEDIR però, per raons d’higiene, és imprescindible l’ús de MITJONS.

NO ÉS PERMESA L’ENTRADA DE BEGUDES NI D’ALIMENTS al parc, ni és permès treure begudes o aliments de la cafeteria.

EL parc d’oci infantil COCOkids es fa responsable de mantenir totes les instal.lacions en un bon estat d’higiene, però també compta amb la COL.LABORACIÓ de tots els seus clients.

FESTES D’ANIVERSARI: Obligació de CONFIRMAR LA FESTA amb un dia d’antelació. Per realitzar la reserva es necessari deixar una PAGA I SENYAL de 20€. En cas d’aplaçar la festa la paga i senyal es mantindrà, i en cas d’anul·lar-la, es perdrà. El pagament de l’aniversari es realitzarà al finalitzar la festa.

El parc d’oci infantil COCOkids es reserva el DRET D’EXCLOURE TOTA PERSONA QUE TINGUI UN COMPORTAMENT CONTRARI A L’ÈTICA i al bon funcionament del parc.